Natteravnen (Innbundet)

Serie: Stockholm 1

Forfatter:

Kjersti Velsand (Oversetter)

Natteravnen er den første delen i Stockholms-trilogien, en spennende og velskrevet trilogi om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Historisk krim for barn.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nattkorpen
Oversatt av: Velsand, Kjersti
Serie: Stockholm
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202726553
Alder: 9 - 12
Omtale Natteravnen

Natteravnen - død eller levende?

Mika på11 år har bodd på barnehjem i Drottninggatan hele livet. For å kunne overleve i 1800-tallets Stockholm har hun utviklet et skarpt blikk for detaljer og krevende situasjoner. En iskald vinternatt blir det levert et nyfødt barn til barnehjemmet av en skrekkslagen ung mann. Det blir begynnelsen på en rekke hendelser som skal sette Mika i større fare enn hun noensinne kunne forestille seg.

Året er 1880 og det er den kaldeste vinteren på lenge. På Kapellet, kroa der Mika har en jobb, overhører hun noen politimenn snakke om et mord som har blitt begått og at offerets siste ord var at det var Natteravnen som er morderen. Men hvordan kan Natteravnen, som allerede er dømt og henrettet, drepe noen? Har de å gjøre med en etterligner, eller finnes det en annen forklaring? Politimannen Valdemar Hoff som etterforsker mordet får uventet hjelp av Mika i letingen etter morderen. Sammen lykkes de med å løse saken. Samtidig finner også Mika ut litt av sin egen historie. Hvem er hun og hvor kommer hun fra? 


Til toppen

Andre utgaver

Natteravnen
Bokmål Ebok 2022
Natteravnen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Johan Rundberg:

Bøker i serien