Tyvenes dronning (Innbundet)

Serie: Stockholm 2

Forfatter:

Kjersti Velsand (Oversetter)

Tyvenes dronning er den andre frittstående delen i Stockholms-trilogien. En spennende og velskrevet trilogi om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Møt Mika på 11 år som sammen med sin venn politimannen Waldemar må løse spennende mysterier.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tjuvdrottningen
Oversatt av: Velsand, Kjersti
Serie: Stockholm
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202726560
Kategori: Krim, spenning og grøss
Alder: 9 - 12
Omtale Tyvenes dronning

Hvem er tyvenes dronning?

Bli med til Stosckholm på 1880-tallet. Møt Mika på 11 år, som sammen med sin venn politimannen Waldemar må løse spennende mysterier.

Det har blitt vår i Stockholm og byen er våknet til liv. På Norrbro samles tilskuere rundt en populær knivkasterforestilling. Men på barnehjemmet har Mika fått annet å tenke på. To av de foreldreløse barna skulker skolen og Miras politivenn Valdemar Hoff kommer med en uventet anklage. Det går ikke lang tid før Mika innser at barna er innblandet i noe mye farligere enn det de selv forstår, og for å redde dem må hun sette sitt eget liv i fare.

Denne boka er gripende, spennende, velskrevet og en skikkelige spenningsbok. De gode miljøskildringer gjør at man ser stedene foran seg, hører lydene og kjenner stanken. Det er så levende fortalt av hvordan det sannsynligvis var å være et ensomt, foreldreløst barn i 1880.
Det er en spennende intrige i boka og man vil så gjerne finne ut hvordan det går med disse barna på barnehjemmet. Barna som lengterl etter en egen familier, trygghet og drømmen om å bli elsket. Gled deg til en herlig leseopplevelse.

Til toppen

Andre utgaver

Tyvenes dronning
Bokmål Ebok 2022
Tyvenes dronning
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Johan Rundberg:

Bøker i serien