Rivertongåten (Innbundet)

Serie: Clue 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 157
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Clue
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788248916109
Alder: 10 - 14
Omtale Rivertongåten

Den gale doktoren

Det foregår noe i skogen ved Skutebukta. Under de nederste greinene på et grantre i skogen finner Cecilie, Leo, Une og hunden Egon en gammel, mystisk trekasse. Før de får mulighet til å åpne den, kommer det noen svartkledde menn og henter den med seg rett foran nesen deres. Den første ledetråden - det første cluet - for å finne ut hvem mennene er og hva som er i kassa, er ordet Riverton, som står skrevet på kasselokket. Et kraftig snøfall gjør det vanskelig for Cecilia, Leo, Une og Egon å følge sporene, og samtidig med at vinteren kommer til Skutebukta, sjekker også en rekke mystiske gjester inn på Perlen pensjonat. 
 
Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

Til toppen

Andre utgaver

Rivertongåten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Rivertongåten
Bokmål Ebok 2015
Rivertongåten
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Om forfatter Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Suksessforfatteren Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfatteren for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. Nå ligger han også på bestselgerlistene med spennende krimbøker for barn og ungdom.

Til toppen

Bøker i serien