Sapiens (Innbundet)

En tegnet historie - Menneskehetens begynnelse

Forfatter:

og

Daniel Casanave (Illustratør) Anne Audhild Solberg (Oversetter)

Poengtert, visuell formidling av menneskehetens historie

Sapiens i tegneserieformat er en like spennende og provoserende bok som originalboken. Ungdomsutgaven tar oss med på en spennende reise gjennom menneskehetens historie, fra de evolusjonære røttene til nåtidens kapitalisme og genteknologi.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 248
Illustratør: Casanave, Daniel
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sapiens graphic novel 1: The Cognitive Revolution
Oversatt av: Solberg, Anne Audhild
ISBN/EAN: 9788202672775
Alder: 12 - 18
Omtale Sapiens

Én menneskeart igjen: Homo sapiens - hvorfor ble det sånn?

For 70 000 år siden fantes det minst seks ulike menneskearter på jorden. Nå finnes det bare én menneskeart igjen: Oss. Homo sapiens. Hva skjedde med de andre artene, og hvorfor gikk vi fra å være én blant flere arter til å bli jordens herkere? På en lettfattelig og engasjerende måte får du spennende reise gjennom menneskehetens historie, fra Homo sapiens´begynnelse til jordbruksrevolusjonen. Dette er en  fantastisk tegneserieversjon av sukesessen Sapiens - en kort historie om menneskeheten, som kom på norsk i 2016, tilpasset unge, som er nysgjerrige og vitebjærlige. 

Til toppen

Formidlingsfest i ruter! Historiker Yuval Noah Hararis moderne klassiker Sapiens er blitt en godtepose også i tegneserieformat. Tegneserier er tradisjonelt blitt ansett som ren underholdning. Men kombinasjonen av tekst og bilder gjør formatet svært velegnet til å forklare kompliserte saksforhold.
Erle Marie Sørheim, Aftenposten

Flere bøker av Yuval Noah Harari og David Vandermeulen: