Skjermhjernen junior (Innbundet)

Forfatter:

og

Ingrid Greaker Myhren (Oversetter)

Interessant bok om skjermbruk for barn og unge

Løsningen er nemlig ikke å kvitte seg med alle skjermer. Nei, det handler om å bruke skjermene smartere og ligge ett steg foran. Å vite hva som skjer i hjernen når den er foran skjermen. Hvorfor reagerer vi som vi gjør, og hva kan det lede til?

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Skärmhjärnan junior
Oversatt av: Myhren, Ingrid Greaker
ISBN/EAN: 9788202762513
Kategori: Kroppen
Alder: 10 - 16
Omtale Skjermhjernen junior

Tankevekkende bok om skjermbruk for barn og unge

Kjenner du noen som sitter for mye foran skjermen? Kanskje de alltid velger skjermen framfor andre morsomme ting? Eller har du kanskje litt høy skjermtid selv? Skjermhjernen junior er en interessant bok om noe de fleste opplever som en utfordring i dag: skjermbruk.
Smarttelefonens og nettbrettets inntreden i livene våre ga oss plutselig tilgang til en fantastisk verden av muligheter. Men hva gjør egentlig time etter time med skjerm med hjernene våre, eller kanskje viktigst av alt - med hjernene til barn og ungdom? Her får du tips til hvordan DU tar kontrollen over skjermene, før DE tar kontrollen over deg.

Psykiater og overlege Anders Hansen og barnebokforfatter Mats Wänblad tar for seg hva som gjør skjermene så fristende. Men ta det helt med ro - løsningen er ikke å kvitte seg med alle skjermer. Nei, det handler om å bruke skjermene smartere og ligge ett steg foran. Å vite hva som skjer i hjernen når den er foran skjermen. Hvorfor reagerer vi som vi gjør, og hva kan det lede til.
Her får du konkrete tips til hva du selv kan gjøre for å få en bedre balanse, i tillegg til interessant informasjon om hvordan mye skjermtid kan påvirke helsen din på ulike måter.

Til toppen

I «Skjermhjernen Junior» gir den svenske psykiateren Anders Hansen svar på de vanskelige spørsmålene både de unge selv og foreldregenerasjonen er opptatt av. La det være sagt med en gang: Både ungene og bekymrede foreldre og besteforeldre har mye å lære av denne boka." Jan Øyvind Helgesen og Molly Nagel Nettavisen

Andre utgaver

Skjermhjernen junior
Bokmål Ebok 2023
Skjermhjernen junior
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Anders Hansen og Mats Wänblad: