Snøsøsteren (Innbundet)

en julefortelling

Forfatter:

Lisa Aisato (Illustratør)

Fantastisk julefortelling i 24 deler!

- I 24 kapitler fram mot julaften følger leserne Julians jakt på julefeiringen og får nyte en påkostet bok som er intet mindre enn helstøpt [...] Snøsøsteren er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. VGTerningkast 6!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 188
Illustratør: Aisato, Lisa
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248922056
Kategori: Eventyr
Alder: 6 - 9
Omtale Snøsøsteren

Gikk du glipp av denne? Snøsøsteren, spar 120,-

I det forrige medlemsbladet fikk du stifte bekjentskap med den fantastiske boka Solvokteren, som er den andre boka i dette episke årstidseventyret. Her er den første boka i serien som ble en suveren bestselger. Gå ikke glipp av den!

Denne vakre julefortellingen i 24 deler tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra bl.a. H.C. Andersens fortellinger og barne-TV-serier som Snøfall. En praktbok av de sjeldne.

Til toppen

Boka er påkostet og ment å vare i generasjoner. Den har eksklusivt papir, gullsnitt, dekorert bind og sidene er sydd sammen. [...] en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. Det er en førjulsbok å ta fram år etter år og glede seg over at man er levende og har noe godt i vente.
Kristine Isaksen, VG

Andre utgaver

Snøsøsteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Snøsøsteren
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Maja Lunde:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Snøsøsteren

Det handler om mer enn jul. Boka dreier seg om vennskap, søskenkjærlighet, familiesamhold og om å akseptere den nådeløse døden som truer enhver lykke. Alt dette vevd inn i en fabel som lyser av vilje til å la livet seire. Norsk litteratur har fått en ny juleklassiker.
Dagbladet - TERNINGKAST 6

"Snøsøsteren" er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer.
VG - TERNINGKAST 6

Til toppen