Snøsøsteren (Innbundet)

en julefortelling

Forfatter:

Lisa Aisato (Illustratør)

Fantastisk julefortelling i 24 deler!

- I 24 kapitler fram mot julaften følger leserne Julians jakt på julefeiringen og får nyte en påkostet bok som er intet mindre enn helstøpt [...] Snøsøsteren er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. VGTerningkast 6!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 188
Illustratør: Aisato, Lisa
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248922056
Kategori: Eventyr
Alder: 6 - 9
Omtale Snøsøsteren
Denne vakre julefortellingen i 24 deler tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra bl.a. H.C. Andersens fortellinger og barne-TV-serier som Snøfall. Boka er skrevet av suksessforfatter Maja Lunde, med nydelige illustrasjoner av Lisa Aisato. En praktbok av de sjeldne, som har fått strålende anmeldelser.

Til toppen

Boka er påkostet og ment å vare i generasjoner. Den har eksklusivt papir, gullsnitt, dekorert bind og sidene er sydd sammen. [...] en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. Det er en førjulsbok å ta fram år etter år og glede seg over at man er levende og har noe godt i vente.
Kristine Isaksen, VG

Andre utgaver

Snøsøsteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Snøsøsteren
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Maja Lunde:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Snøsøsteren

Det handler om mer enn jul. Boka dreier seg om vennskap, søskenkjærlighet, familiesamhold og om å akseptere den nådeløse døden som truer enhver lykke. Alt dette vevd inn i en fabel som lyser av vilje til å la livet seire. Norsk litteratur har fått en ny juleklassiker.
Dagbladet - TERNINGKAST 6

"Snøsøsteren" er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer.
VG - TERNINGKAST 6

Til toppen