Snøsøsteren (Innbundet)

en julefortelling

Serie: Årstidskvartetten 1

Forfatter:

Fantastisk julefortelling i 24 deler!

- I 24 kapitler fram mot julaften følger leserne Julians jakt på julefeiringen og får nyte en påkostet bok som er intet mindre enn helstøpt [...] Snøsøsteren er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. VGTerningkast 6!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 188
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Snøsøsteren
Serie: Årstidskvartetten
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788248922056
Kategori: Eventyr
Alder: 6 - 9
Omtale Snøsøsteren

Fantastisk julefortelling i 24 deler!

Denne julefortellingen i 24 deler tryller frem den magiske stemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H.C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall. Suksessforfatteren Maja Lunde og illustratør Lisa Aisato står bak den spennende og vakre boka, som passer for juleelskere i alle aldre.

Det er snart julaften, som også er Julians bursdag. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer fra peisen. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde, og Julian tenker at julen rett og slett er avlyst. Så en dag møter Julian den livsglade Hedvig. Hun minner ham på hvor fin julen kan være, og han begynner å tro at det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

Til toppen

Boka er påkostet og ment å vare i generasjoner. Den har eksklusivt papir, gullsnitt, dekorert bind og sidene er sydd sammen. [...] en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. Det er en førjulsbok å ta fram år etter år og glede seg over at man er levende og har noe godt i vente.
Kristine Isaksen, VG

Andre utgaver

Snøsøsteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Snøsøsteren
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Maja Lunde:

Anmeldelser Snøsøsteren

Det handler om mer enn jul. Boka dreier seg om vennskap, søskenkjærlighet, familiesamhold og om å akseptere den nådeløse døden som truer enhver lykke. Alt dette vevd inn i en fabel som lyser av vilje til å la livet seire. Norsk litteratur har fått en ny juleklassiker.
Dagbladet - TERNINGKAST 6

"Snøsøsteren" er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer.
VG - TERNINGKAST 6

Til toppen

Bøker i serien