Solvokteren (Innbundet)

Serie: Årstidskvartetten 2

Forfatter:

Lisa Aisato (Illustratør)

Nominert til ARKs barnebokpris og Bokhandlerprisen 2020, vi gratulerer!

Maja Lunde og Lisa Aisato er tilbake etter Snøsøsteren med neste fantastiske eventyr Solvokteren. Minst like vakker og minst like spennende!

Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun kjenner den, er alltid regntung og mørk. Hvor er sola og hvem er solvokteren?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 197
Illustratør: Aisato, Lisa
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Årstidskvartetten
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248926245
Kategori: Eventyr
Alder: 5 - 9
Omtale Solvokteren

Hvor ble det av sola?

Veldig mange har lest og elsket den fantastiske bestselgeren Snøsøsteren skrevet av Maja Lunde og illustrert av Lisa Aisato. Her er de tilbake med Solvokteren som er det neste, episke eventyret i årstidskvartetten. Like fantastisk og spennende som Snøsøsteren. Du kan bare glede deg!

Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun er kjenner den, er alltid regntung og mørk. Ingenting vil vokse i den våte jorda. Hun bor sammen med bestefaren sin, som forsyner landsbyen med grønnsaker. En dag glemmer han matpakka si, og da Lilja løper etter ham til drivhuset, oppdager hun noe som skal forandre alt...

Til toppen

Andre utgaver

Solvokteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Solvokteren
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Maja Lunde:

Om forfatter Maja Lunde

Maja Lunde tok verden med storm med sin første voksenroman Bienes historie. Som har vært en bestselger i mange land og ligget hele tre år på den tyske bestselgerlisten. Hun fulgte opp suksessen med Blå og Przewalskis hest. Lundes bøker er solgt for utgivelse på 40 språk. I 2018 kom salgssuksessen Snøsøsteren, som Lunde skrev og Lisa Aisato illustrerte. Solvokteren er uavhengig oppfølger til den. 

Lisa Aisato er en av Norges mest kjente illustratører. I 2019 kom boksuksessen Livet – illustrert, der hun samlet klassiske og nye verk. Hun er også kjent for billedbøkene Jenta som ville redde bøkene, skrevet av Klaus Hagerup, Odd er et egg og En fisk til Luna, samt serien om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd og de to kritikerroste og bestselgende bøkene Snart sover du, skrevet av søsteren Haddy Njie og Til ungdommen, av Linn Skåber. Hun har også hatt illustrasjoner i Dagbladets lørdagsmagasin siden 2009.

Til toppen

Bøker i serien