Svøm med kjærlighet (Heftet)

baby- og småbarnssvømming

Forfatter:Babysvømming er som en fortsettelse av livets begynnelse. En opplevelse med alle forutsetninger for babyen å føle seg «hjemme» igjen. 

Med over 24-års erfaring som babysvømmeinstruktør har Terje Stakset mye å dele: Hvordan kommunisere med barnet i bassenget? Hva er det mulig å lære barnet på de forskjellige alderstrinnene? Hva bør man gjøre? Hva bør man ikke gjøre? I tillegg ønsker han å dele kunnskapen om alle de ulike øvelsene og lekene utviklet i vann, videreutviklet og innlært gjennom mange års erfaring.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 156
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282200448
Kategori: Barns utvikling
Omtale Svøm med kjærlighet

Lær barna trygghet i vannet!

Å bevege seg i vannet er gunstig for barns kroppsfølelse, motorikk og balanse. Muskler aktiviseres, og opplevelsene i vannet gir barn mange nye sanseopplevelser. Denne boka er full av øvelser, tips og råd om hvordan du venner barnet ditt til vann, samtidig som det er en fantastisk opplevelse både psykisk og fysisk for foreldre og barn. 

Til toppen

Andre utgaver

Swim with love
Engelsk Heftet 2014
Om forfatter Terje Stakset

I 2006 mottok Terje Stakset Virginia Hunt Newman International Award, i International Swimming Hall of Fame i Florida. Virginia Hunt Newman er babysvømmingens «gode mor». Hun startet med baby- og småbarn svømming allerede i 1950 årene, fylt med kjærlighet til barnet og vannet.

I 2012 mottok Terje sin andre pris i Internationale Swimming Hall of Fame. Denne gangen en filmpris for filmen: Hvordan lære små barn å svømme.

Terje Stakset har vært verden rundt og holdt foredrag om baby- og småbansvømming.

Til toppen