Turbotvillingene og den store kanonballkampen (Innbundet)

Serie: Turbotvillingene 1

Forfatter:

og

Leonard Furuberg (Illustratør)

Turbotvillingene og den store kanonballkampen er en hysterisk morsom og hjertevarm historie om å være en god bror, en god venn og et godt menneske.

Boken er flott illustrert og passer for alderen 6-9 år

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 376
Illustratør: Furuberg, Leonard
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Turbotvillingene og den store kanonballkampen
Serie: Turbotvillingene
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202739423
Alder: 6 - 9
Omtale Turbotvillingene og den store kanonballkampen

Turbotvillinger i farta - fantastisk latterbombe, kun 262,-

Turbotvillingene Robert og Harald må flytte fra storbyen til bondelandet. Huset de skal bo i er falleferdig, har utedo, og hele området lukter kumøkk. Tvillingene gleder seg til å begynne på ny skole, men allerede første skoledag viser det seg at hele skolen og alle i bygda er fullstendig opphengt i en eneste ting: KANONBALL. Og ikke nok med det, tvillingene havner i samme klasse som Sølvi, skolens bølle og kretsmester i kanonball. Sølvi utfordrer tvillingene til å danne et eget kanonball-lag og melde seg på den store kanonballturneringen. Robert og Harald har aldri hørt om kanonball, og ikke kjenner de noen som kan være med på laget heller. Heldigvis finner de en bok om kanonball på bokbussen (den er dessverre på tsjekkisk, men den har fine tegninger). I tillegg får de hjelp av ekteparet på nabogården som ikke bare kan mye om kanonball, men som også har en okse som er god til å nikke og en møkkaspreder som kan skyte ut kanonballer.

Det viser seg at Sølvi har et jerngrep på folka i bygda, mye mer enn tvillingene noen gang kunne forestille seg, så de må gjøre alt de kan for å knuse laget hennes. Men hvem skal egentlig være på laget deres? Hva skjedde med den nye gutten i klassen som ble sporløst borte etter forrige turnering? Og hvordan i alle dager spiller man egentlig kanonball?

Gled deg til en hysterisk morsom bok bok!

 

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Robert Stoltenberg og Harald Maxmillian Stoltenberg:

Bøker i serien