DE TO FØRSTE BØKENE!

Trines mat 1 og 2

SUKSESSBØKENE FRA TRINE

SPAR 499,-

 

Norges desidert største matblogger har samlet sine mest populære oppskrifter i to fantastiske kokebøker.

Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, sommermat, fristelser fra havet, høstmat, familiemiddager, romantisk 3-retter, ukemenyer og kakefavoritter.

Deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver!

Prøysen-klassiker

Det var en gang en liten geitekilling som hadde lært å telle til ti. Da han kom til en vannpytt, sto han lenge og så på speilbildet sitt i vannet, og nå skal du høre hvordan det gikk: "Én", sa geitekillingen… En av Alf Prøysens mest kjente og kjære klassikere i nyillustrert utgave!

HELT VILT - OG TEMMELIG TAMT

Dyr

Fantastisk dyrebok!

Bli med på en opplevelsestur i dyrenes mangfoldige verden i denne fantastiske faktaboka! Et spennende og lærerikt oppslagsverk for hele familien, presentert på en muntlig og morsom måte som gjør det lett å lære!

  • Over 200 sider med fantastiske bilder og lærerik tekst
  • Åshild Skadberg er kjent for sine spennende dyresider i Aftenposten junior.
  • Bli med på Quiz - over 300 spørsmål!

SUPERTILBUD

Skrytetavle

Skrytetavle

Fyll inn ukens gjøremål og sett inn smilefjes ved fullført oppgave. Og kanskje vanker det en belønning i slutten av uken? Gule og røde magnetfjes, samt tusj følger med (tusjen kan vaskes bort).

365 utendørsaktiviteter du må prøve! og refleksvest

365 fritidsaktiviteter!

Denne boka inneholder 365 gøyale, spennende og lærerike aktiviteter du bare må prøve. Hva med å lage et insekthotell, skape en sky, finne et fossil, identifisere dyrespor, utforske et tidevannsbasseng, lage et hemmelig bilde, grave ned en tidskapsel, lage en nattsvermerfelle, lage figurer som lyser i mørket, grille marshmallows, lage fuglemat og mye, mye mer. Og når du er ute og leker er det lurt å bruke den smarte refleksvesten du får med på kjøpet. Borrelås i siden gjør den enkel å ta på når du er på full fart ut av huset for å prøve noen av aktivitetene fra boka!

 
 

KLAFFER, SPERETT-OPP OG LYD!

Tassens bråkebil

Tut, tut! Her kommer Tassen!

Tassen kjører tur i bråkebilen sin og møter alle de bråkete vennene sine på veien. Trykk på knappen, så tuter du i Tassens bilhorn – TUT! TUT! TUT!

Let og finn for de minste!

En nydelig bildebok med flotte farger og søte figurer. Bli med og finn tingene på de små bildene og lær samtidig nye ord og begreper.

BARNAS GAVEFAVORITTER!