Babystrikk

Håndstrikk til de aller minste!

En herlig bok med praktiske og nydelige håndstrikkete klær, leker og andre småting til de aller minste – til glede både for nybakte foreldre og barn. Boka ivaretar de fleste behov et lite barn har, fra klassiske babytepper, bamser og små sokker, til mer moderne ting som hettejakke, baby-bolero og fargerike byggeklosser.

Babymat

Matglede til småtroll!

Matglede står i fokus i Margit Veas nye bok om babymat. Hun ønsker å gi oss foreldre troen på at vi enkelt mestrer å lage den beste og mest næringsrike barnematen selv. I boka øser hun av sine kunnskaper om babymat og deler sine velprøvde og gode oppskrifter på alt fra grønnsaksmoser, fruktmoser, grøter og middager til desserter, bakverk og drikke. Alt så enkelt, så sunt og ikke minst så godt at junior vil ha maten for seg selv!TIL 1-ÅRINGEN

Hvem er du?

Titt inn i hullene i boka og gjett hvilket dyr som befinner seg der. Løft på de store klaffene for å avsløre hvem det er.
En søt pappbok hvor de minste lærer å gjenkjenne hvilke dyr som har hvilken pels, og noen som til og med har fjær!

Leggetid med Albert!

Det er kveld og Albert skal sove, men når han ikke er trøtt, kommer han stadig på ting pappa må hjelpe ham med. Han må hente drikke, kosedyr og tannbørste, men Albert er fortsatt ikke trøtt, men det er pappa!

Karius og Baktus

Disse to søte bustehodene vil man helst ikke ha i munnen sin, men å lese om dem – det er gøy det! En klassiker som bør finnes i alle hjem hvor det er tenner!

Hvem har stjålet fru Hansens gullkjede? Hvem var det som kjørte over Jans sykkel? Lise, Dag, Mona og Jan og de andre detektivene har nok å gjøre!

Astrid Lindgren-klassiker!

Ronja Røverdatter, røverhøvdingens elskede datter, vokser opp midt i naturen med dens kraft og eventyrvesen. Men når hun blir venn med den fiendtlige røverhøvdingens sønn, må hun rømme fra farens borg.

TIL 9-ÅRINGEN

LEGO idébok

Gøy med LEGO!

LEGO idébok er en skattkiste for byggeideer, tips og triks. Du blir kjent med byggeideer som passer til alle ferdigheter og aldre og får nye tips til hva du kan lage av lego-klosser. Finn frem klossene dine og bygg:

- fly, tog og biler
- hus, stasjoner og bondegård
- romskip, månegraver og raketter
- borger, drager, riddere og kanoner
- sjørøverskip, vikinglandsby og jungelen
- brettspill, bilderammer og mye, mye mer

Slipp fantasien løs og bruk kreativiteten din!

Verdifulle bøker forsvinner fra biblioteket i Vallyby. Hvordan kan det skje når alle de uerstattelige bokskattene er utstyrt med alarm? Politimesteren ber Lasse og Maja om hjelp.

TIL 11-ÅRINGEN

Siste bane

Elisabeth og Maria trosser advarselskiltet på T-banenstasjonen som sier at man ikke skal bruke rulleskøyter der. Elisabeth ramler og havner på de strømførende skinnene. Hun ender på sykehus i koma. Maria oppsøker stasjonen for å finne ut hva som gikk galt. En T-banevogn ruller inn på stasjonen. Maria oppdager at i vognen er det ingen levende. Den bringer de døde til sitt siste stoppested, og inne i vogna sitter Elisabeth ...

Harry Potters filmverden!

Bli med bak kulissene til en av de største filmsuksessene i Hollywoods historie. Bilder, klaffer, brev, en titt bak spesialeffektene og karakterene, intervjuer med skuespillerne og det kreative teamet bak filmserien om Harry Potter. En unik, interaktiv ”utklippsbok” som enhver Harry Potter-fan må ha! Boka omhandler alle filmene om Harry Potter. Dette er boka du ikke må gå glipp av!

 

Vil du bli god i engelsk?

Da er denne boka helt perfekt for deg! En lettfattelig og enkel bok med illustrasjoner som gjør læring til lek. Du kan velge mellom 21 ulike temaer, sanger, leker, bildehistorier og en ordbok bakerst i boka. Og lurer du på hvordan ordene uttales? Sett på CD-en som følger med og lytt til riktig uttale. Gøy og lærerikt for alle barn i skolealder!