SOVESUKSESS

Elefanten som gjerne ville sove og elefant kosedyr

Søvndyssende eventyrbok og nydelig koseelefant!

Salgssuksessen Den lille kaninen som så gjerne ville sove, reddet kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Boka gikk sin seiersgang over hele verden, og her kommer endelig oppfølgeren! Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne ville sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Bakerst i boka finner du tips og råd fra forfatteren.

NORSK-ENGELSK

Ordbok med bilder

Engelsk er gøy!

I denne boka finner du mange nyttige ord og lærerike tekster
om ti forskjellige emner, fra kropp, idrett og dyr til miljøvern
og astronomi - alt på både norsk og engelsk.

En fantastisk bok som utvider barn og unges norske og engelske
ordforråd!

SUPERTILBUD

Luftsofa

Slapp av i en deilig luftsofa

Denne populære luftsofaen kan du ta med deg overalt. Den blir levert i en bærbar pose og fylles enkelt ved å dra den gjennom lufta for å få inn så mye luft som mulig. Luftsofaen er laget i et slitesterkt materiale som sikrer at du kan bruke den om og om igjen. Bruksanvisning følger med i posen. Størrelse: 260 x 70 cm Vekt: 1250 g. Kast deg oppi og nyt sommeren!

SOMMERKUPP

Stelleveske

Stelleveske i stilig design og med praktiske detaljer

Romslig stelleveske med store innerlommer for alle babyartikler. Stelleveskenkan bæres med hank, eller som veske med skulderrem. I tillegg kan den henges på barnevognen i vognkroker.

  • Glidelåslukning i toppen
  • Utvendige lommer med praktisk magnetlås
  • Utvendig lomme med glidelås
  • Utvendig lommer med elastikk lukning
  • Justerbar skulderrem
  • Vognkroker for montering på vogn
  • Beskyttelsesknotter under veskebunnen beskytter mot skitt og fukt

Snart sover du

og

Praktfull bildebok!

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.

Til de gode eventyrstundene!

Her får du den siste boka av i alt tre praktbøker fra fantastiske Elsa Beskow. Bli med til eventyrland og opplev Beskow på sitt aller beste. I denne utgaven har vi samlet flere av de mest kjente fortellingene i tillegg til kjente barneviser og rim. En skattekiste til nye generasjoner.

Kan du telle til 10?

Bli med til bondegården og møt alle dyrene som bor der. Her møter du høner og katter, kuer og griser - det er mø og nøff, kykkeli ky og mjau. Men kan du telle hvor mange det er av hver, og vet du hva slags lyd de lager? En herlig sprett-opp-bok med mange kjente bondegårdsdyr, fra en hund til ti kyllinger. Pek, tell og lek!

KULE KAKER!

Bursdagskaker

Bursdagskaker - en fryd for øyet og ganen!
Her får du en bok full av oppskrifter på smakfulle og imponerende kaker.  Både voksne og barn lar seg friste av bursdagskaker som Ostekake med gelélokk, Luxus gulrotkake, Farmors suksess, Sjokoladekake med fudgekrem, Regnbuekake, for ikke å glemme de imponerende temakakene – Blomsterpotte, Hello Kitty-kake, Veskekake, Piratkake og Monsterkake og mange flere temakaker. 

I boka lærer du å lage lekre bursdagskaker til små og store jubilanter. Du vil finne en rekke gode grunnoppskrifter til både kaker og fyll, hvordan du lager sukker- og modelleringspasta, og hvordan du bygger opp de ulike kakene. Alle klarer å dekorere kaker og i boka vises de grunnleggende teknikkene med trinn-for-trinn bilder.

FÅ 50 BONUSKRONER

Sjakk

Forfatteren av boka - Ellisiv Reppen - er en av Norges beste kvinnelige sjakkspillere. Hun lærer deg hvordan brikkene flyttes og hva som er lurt å gjøre i de ulike fasene av spillet. Du får også eksklusive tips av noen av verdens beste sjakkspillere. Tenk så gøy å vinne over bestefar eller en klassekamerat. Du får i tillegg prøve deg på oppgaver hentet fra verdensmesternes partier. Hvis du har et sjakkbrett kan du gjerne bruke det mens du leser, men det er ikke nødvendig. Skru på konsentrasjonen, nå må hjernen jobbe.

DEN ULTIMATE DYREBOKA

Dyr

Fantastisk dyrebok!

Bli med på en opplevelsestur i dyrenes mangfoldige verden i denne fantastiske faktaboka! Et spennende og lærerikt oppslagsverk for hele familien. 

  • Over 200 sider med fantastiske bilder og lærerik tekst
  • Åshild Skadberg er kjent for sine spennende dyresider i Aftenposten junior.
  • Bli med på Quiz - over 300 spørsmål!