Bergans-tur-Barnas-Egen-Bokverden
Mye moro å oppdage for liten og stor på tur!

Det er fint med et avbrekk og komme seg ut i frisk luft med barna. Her har vi samlet mange gode boktips til lærerike og morsomme faktabøker for barn om naturen.

Tips til turer i naturen!

La barna ha med egen tursekk!
Det er alltid stas å ha med egen tursekk med niste og termos. Her får du gode tilbud på populære Bergans tursekker matboks og termos fra Blafre og masse annet fint utstyr å ha med på tur!

 

Den lille fuglesangboka
Fuglekvitter

Når dere er ute på tur, så hør etter hvor mange ulike fugler dere kan høre. Et tips er å ta med Den lille fuglesangboka i tursekken. En lærerik faktabok med lydpanel om våre mest kjente småfugler.

 

 


 

Småkryp for småfolk

Småkrypsafari

Å samle småkryp er spennende for barn i alderen 3 – 6 år. Ta med en plastbokser med lokk. Lag små hull i lokket om dere skal gå langt og ta med fangsten hjem igjen. I boka Småkryp for småfolk kan dere lese om og se på flotte fotografier av småkryp i norsk natur.
 

 

Hører du trærne snakker
Matpause med naturquiz og høytlesing

En god bok å ha med på tur er Hører du at trærne snakker?

 

Her kan du lese om skogens utrolige hemmeligheter. Få forslag til spennende uteaktiviteter. Og prøver deg på en morsom quiz om naturen!


 

 


 

Husdyr
Besøk en bondegård


Bondegårdsdyr har alltid fasinert de minste barna! Hva med å besøke en bondegård og la barna hilse på dyrene?

I boka Husdyr kan dere se på koselige bilder av dyrene, stryke på pelsen og høre på ekte dyrelyder - en favoritt bok for de aller minste!

 

 

 

Fiskelykke
Ta med fiskestang på turen
En av de aller mest populære hobbyene her i landet er fiske. I boka Fiskelykke for barn og ungdommer får du 280 sider med alt du trenger å vite om fisking!


Praktisk plastomslag gjør at den holder seg like fin når du tar den med på fisketur. Lykken er en stor fisk!

 

 

Se alle de flotte medlemstilbudene på faktabøker og utstyr å ha med på tur!