Karsten og Petra

Velkommen til Karsten og Petras verden

I over 25 år har forfatter Tor Åge Bringsværd og illustratør Anne G. Holt gledet tusenvis av barn med sin bokserie om Karsten og Petra. Like populære er kosedyrene til Karsten og Petra, nemlig Løveungen og Frøken Kanin.

De to bestevennene gjør ting som barna kjenner seg igjen i, en typisk barnehagehverdag. Noen fortellinger handler også om mestring. Alle barn lærer og opplever jo mye nytt i denne perioden i livet. Karsten og Petra går på skiskole for å lære å gå på ski, de lærer seg å sykle, Petra spiller fotball, og begge vil veldig gjerne lære å svømme.

Noen ganger havner vi på sykehus, og vi må alle besøke tannlegen. Det må også Karsten og Petra, noe som er litt skremmende første gang. Disse temaene og mange andre som barna opplever i sin egen hverdag gjør at Karsten og Petra-bøkene hjelpe foreldre med å forklare hvorfor ting skjer og gjør dem litt tryggere på skumle ting.

Serien handler om to førskolebarn, hvordan det er å gå i barnehage, og hvordan det er å ha en bestevenn. Vennskap, lek og trygghet er det som kjennetegner bøkene om Karsten og Petra.

Karsten og Petra er bestevenner. Og det er kosedyrene deres også. Når Karsten og Petra leker sammen, da leker Løveungen og Frøken Kanin sammen, de også.

Les mer om Karsten og Petra

Karsten + Petra-pakker rett hjem i postkassen! | Ingen bindingstid | Velg velkomstpakke!


Velkommen til en helt ny abonnementserie, der du får en flott Karsten + Petra bokpakke i måneden. Bokpakker som vil gi dere mange kosestunder fulle av lek og læring!
 

  • Som abonnent i Karsten + Petra klubben får du en flott velkomstpakke GRATIS! Du betaler kun porto 79,- for velkomstpakken. Du kan velge mellom kosedyrene Løveungen eller Frøken Kanin i velkomstpakken.

     
  • Deretter vil du en gang i måneden motta en bokpakke bestående av Karsten + Petra bøker og spennende produkter til kun 279,- + porto 20,-

     
  • Det er ingen bindingstid, men du må ha betalt en ordinær pakke i tillegg til velkomstpakken før du kan si opp abonnementet.

BLI ABONNENT I DAG

Kjenner du Kokos?

Kokos er helt sikkert verdens minste elefant og er også en del av Karsten og Petras verden. Les mer om Karsten og Petra her

Kokos bor på rommet til Petra. Kokos er venn med Løveungen og Frøken Kanin og ikke minst med hunden Bassa. Bassa har tatt seg av ham helt fra han kom. «Hvor kommer jeg fra?» spør Kokos. «Du er en bursdagspresang som Petra fikk av Karsten!» sier Bassa.

Du kan bli abonnent i Karsten + Petra-klubben og få Karsten + Petra-pakker til knallpris – rett hjem i postkassen! Ingen bindingstid!