Tassen, en populær liten valp!

Barnebøkene om den populære gule valpen Tassen er blant verdens mest solgte småbarnsbøker.

Bøkene handler om valpens helt alminnelige, men likevel spennende liv. Tassen opplever og gjør akkurat det som skjer i et lite barns verden, men på veldig humoristisk måte fordi verden ses gjennom en valp. Han har mor og far. Han får en lillesøster. Han har bestemor og bestefar. 

Boksuksessen har gitt inspirasjon til filmer, TV-serier, dramatiseringer, DVD, lydbøker, leker og spill. Vi snakker om et helt univers bygget rundt Tassens liv, opplevelser, familie og venner.

Illustrasjonene i bøkene er enkle, tydelige og har et kraftig og eksplosivt uttrykk. Eric Hill har valgt å bruke klare, rene farger. Dette appellerer helt klart til barna! Et flygel kan være knall rosa, en dør skarp turkis og et skap irrgrønt. Et stort skap eller en ruvende dør kan være det eneste som er på siden. Det er stilig.

Bøkene handler om lek og vennskap og antakelig er det den enkle streken, gjentakelsene og tryggheten som gjør at barn fester seg til den lille valpen. Og så er han så søt! I tillegg betyr det helt sikkert noe at de fleste barn ønsker seg et kjæledyr, og at valp ofte står på toppen av denne ønskelisten.

Gjennom bøkene om Tassen har mange barn fått sin første leseopplevelse og innbyr til mange kosestunder på fanget!

Bøkene om den lille gule valpen Tassen finnes i utallige varianter, bøker i solid papp med klaffer og med lyd, perfekte for små barnehender.

Les mer om Tassen