Gåter, vitser og quiz for barn

Latterlig morsomt - flere vitser for hele familien

Er det kjedelig på ferie med familien? Eller vil du rett og slett bare ta rollen som det morsomme midtpunktet i baksetet eller ved middagsbordet? Her finner du vitser om all verdens morsomme temaer. Dette er vitseboka du trenger for å få opp stemningen, hvor du enn er.

Barnas beste quiz

Barnas QUIZ

Ta kontrollen på enhver kjedelig hyttetur og lag quiz for hele familien. I boka finner du kategorier som går fra historie via sport til litteratur og naturvitenskap. Leser du boka selv flere ganger, har du i tillegg sjansen til å bli den irriterende smartingen som alltid vet best.

Lærerikt, underholdende og utfordrende for liten og stor!

I Barnas Egen Bokverden har vi et bredt utvalg av gåte-, vitse- og quizbøker for barn. Bøker som trimmer lattermuskler og som man kan lære masse av!

Bøkene passer ypperlig for ferske lesere! Korte og morsomme setninger gjør det enkelt å lese en setning eller to selv. Målet er å gi barna gleden og mestringsfølelsen ved å ha lest en hel bok alene, og ha det gøy samtidig.

Tenk så moro å kunne fortelle latterlige vitser og gåter til familie og venner!

Hent frem bøkene til den spesielle kosestunden hjemme eller ta de med på ferie- og hytteturer. La tv-en få en pause og samle familie og venner til en hyggelige quizkveld, og spre litt latter med en morsom vits eller to.

Bestselgerne Vitseløvene er kjempepopulære for de som akkurat har knekt lesekoden, for ikke å snakke om Alle barna-vitser!

Trenger barna en større utfordring? Da kan vi anbefale 1000 spørsmål for skarpe hjerner! Dette er ikke bare en bok, men også et spill slik at du kan utfordre deg selv, familie og venner.