Barnebøker

Her finner du et stort utvalg av de beste og mest populære barnebøkene for barn i alle aldre.

Barnebøker som er laget for å glede, utdanne og inspirere!

Barnas Egen Bokverden har bøkene barna liker å lese og som blir lest. Bøker som stimulerer leselyst, språkforståelse, fantasi og kreativitet.

Å lese høyt for barna allerede fra fødselen av skaper en trygg og god base mellom barn og voksne, og øker barnas læringsevne og leselyst når de blir eldre.

Her finner du barnebøker for barn i alle aldre – fra papp- og pekebøker til de aller minste til eventyr- og høytlesningsbøker til de større barna.

Du finner også alle de kjente og kjære figurene som Kaptein Sabeltann, Brannmann Sam, Karsten og Petra, Peppa gris og Tassen under Barnas favoritter. Mange foreldre vil også kjenne igjen de kjente og kjære klassikerne fra Astrid Lindgrens eventyrlige verden, og for ikke å snakke om vår alles Thorbjørn Egner. Bøker som er en viktig del av vår kulturarv og barns oppvekst.

De større barna blir lett hektet på bokserier som blant annet LasseMaja, Harry Potter, Detektivbyrå nr. 2, Gutta i trehuset og Amuletten som er noen av de mest populære.

Er barnet ditt nysgjerrig og vil lære mer, har vi et bredt utvalg av faktabøker med all verdens temaer som kroppen, verdensrommet, geografi, dyr og natur. Se også de spennende, gøyale og lærerike bøkene som er et flott supplement til skolebøkene med temaer som matte og språk.   

Gled dere til bøker som er laget for å glede, utdanne og inspirere!