OVER 50% RABATT

Elefanten som gjerne ville sove og elefant kosedyr

Dette er oppfølgeren til salgssuksessen Den lille kaninen som så gjerne ville sove som reddet kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne ville sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Bakerst i boka finner du tips og råd fra forfatteren.

I tillegg får du en supersøt plysjelefant som måler 25 cm fra snabel til hale.

SPAR 179,-

Gjør vi det riktig?

Mange foreldre er naturlig nok usikre på sin foreldrerolle, men man kan være sikker på at man kjenner sitt eget barn best!

Hvert barn er unikt, og hver fase i barndommen er ny og spennende.

Bøkene om barns utvikling hjelper deg til å bli trygg i foreldrerollen fra du er gravid til barnet blir født, gjennom barnehagetiden og helt opp til de utfordrende tenårene.

Bøker som kan hjelpe deg til å løse små og store utfordringer i hverdagen, og styrke relasjonen mellom deg og barnet ditt.

«Gi barna kjærlighet , mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så kommer manerene av seg selv!» Astrid Lindgren

Den populære Forstå barnet ditt-serien tar for seg barnets fysiske, psykiske, sosiale og intellektuelle utvikling.

Bøkene er skrevet på en lettfattelig måte med mange eksempler du vil kjenne deg igjen i, helt fra fødselen til tenåringstiden!

Alt du trenger for å gi barnet og deg selv den best mulige starten på livet sammen.

Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist, som påbud og forbud for gravide, kosthold i svangerskapet, fødsel, søvn, vaksiner og amming. Her presenteres forskning på en enkel måte med vitenskapelige fakta og gode råd.

I salg 24.04.19

BESTSELGER

Skrytetavle

Ny uke - nye muligheter!

Alle barn trenger ros og bekreftelse på at de får til ting. Det gir bedre selvtillit og tro på at man kan mestre nye oppgaver.

 Vanker det i tillegg en liten belønning etter fullført oppgave blir det kanskje ekstra stas å bidra på hjemmefronten!

Fyll inn ukens gjøremål på skrytetavla ved hjelp av tusjen som følger med!

Barneoppdragelse uten fasit

Mange tror at det finnes en fasit som gjelder for alle barn, men det gjør det ikke. Barn skal ikke ha den samme oppdragelsen, ikke engang søsken skal ha det.

Alle barn er født med et temperament, og i oppdragelsen er det lurt å være bevisst på dette.

I vanlige familier er foreldrene de beste ekspertene på egne barn. Poenget er at det ikke finnes en oppskrift, du må tilpasse oppdragelsen til ditt eget barn.

Fra Rakkerunger og Englebarn av Stein Erik Ulvund

NYHET

Ta sjansen! Selvtillitskoden for jenter

og

Selvtillitskoden for jenter er stappfull av tegneseriestriper, morsomme lister og tester, og historier fra jenter som finnes i virkeligheten. Men viktigst av alt: Den gir deg nøkkelen til selvtillit – hvordan du skal få selvtillit, og hvordan du skal bruke den. Snart kommer du til å gripe dagen, takle utfordringer som du aldri kunne ha sett for deg, og ta sjanser som fører til store eventyr!

Forstå tenåringen din!

Lars Halse Kneppe er psykolog og snakker med ungdommer hver dag om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting.

Hva tenker de på og hva er de opptatt av? Og hva trenger de fra foreldrene sine? Kneppe retter søkelyset mot både de negative og de positive sidene ved ungdomskulturen, hele tiden med en egen evne til å berolige oss foreldre.

God selvfølelse og mental styrke!

May-Bente Høiland-Lodes erfaring som lærer og lektor i pedagogikk er at ungdom mangler redskap til å takle utfordringene de står overfor i et samfunn med stadig høyere krav og fokus på vellykkethet, utseende og kropp.

Boka er et verktøy for ungdom, med morsomme øvelser og gode eksempler.

Slik kan de lære seg å sette grenser, stå for egne valg, sette seg mål og ikke minst forstå og mestre følelsen og verdien av å være fornøyd.