Mange foreldre er naturlig nok usikre på sin foreldrerolle, men man kan være sikre på at man kjenner sitt eget barn best!

Hvert barn er unikt, og hver fase i barndommen er ny og spennende.

Bøkene om barns utvikling hjelper deg til å bli trygg i foreldrerollen fra du er gravid til barnet blir født, gjennom barnehagetiden og helt opp til de utfordrende tenårene.

Bøker som kan hjelpe deg til å løse små og store utfordringer i hverdagen, og styrke relasjonen mellom deg og barnet ditt.

Den populære Forstå barnet ditt-serien tar for seg barnets fysiske, psykiske, sosiale og intellektuelle utvikling. Bøkene er skrevet på en lettfattelig måte med mange eksempler du vil kjenne deg igjen i, helt fra fødselen til tenåringstiden!

SMART for livet er en bestselgende guide for ungdom til sunn selvfølelse, mental styrke, trivsel og positive opplevelser i ungdomstiden!  Den er et godt verktøy for ungdom fra 13 til 18 år, med morsomme øvelser og gode eksempler.

Forstå tenåringen din!

Lars Halse Kneppe er psykolog og snakker med ungdommer hver dag om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting.

Hva tenker de på og hva er de opptatt av? Og hva trenger de fra foreldrene sine? Kneppe retter søkelyset mot både de negative og de positive sidene ved ungdomskulturen, hele tiden med en egen evne til å berolige oss foreldre.

Alt du trenger for å gi barnet og deg selv den best mulige starten på livet sammen.

Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist, som påbud og forbud for gravide, kosthold i svangerskapet, fødsel, søvn, vaksiner og amming. Her presenteres forskning på en enkel måte med vitenskapelige fakta og gode råd.

I salg 24.04.19

Barneoppdragelse uten fasit

Mange tror at det finnes en fasit som gjelder for alle barn, men det gjør det ikke. Barn skal ikke ha den samme oppdragelsen, ikke engang søsken skal ha det.

Alle barn er født med et temperament, og i oppdragelsen er det lurt å være bevisst på dette.

I vanlige familier er foreldrene de beste ekspertene på egne barn. Poenget er at det ikke finnes en oppskrift, du må tilpasse oppdragelsen til ditt eget barn.

Fra Rakkerunger og Englebarn av Stein Erik Ulvund