Barns utvikling

OVER 50% RABATT

Elefanten som gjerne ville sove og elefant kosedyr

Dette er oppfølgeren til salgssuksessen Den lille kaninen som så gjerne ville sove som reddet kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne ville sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Bakerst i boka finner du tips og råd fra forfatteren.

I tillegg får du en supersøt plysjelefant som måler 25 cm fra snabel til hale.

SPAR 179,-

Gjør vi det riktig?

Mange foreldre er naturlig nok usikre på sin foreldrerolle, men man kan være sikker på at man kjenner sitt eget barn best!

Hvert barn er unikt, og hver fase i barndommen er ny og spennende.

Bøkene om barns utvikling hjelper deg til å bli trygg i foreldrerollen fra du er gravid til barnet blir født, gjennom barnehagetiden og helt opp til de utfordrende tenårene.

Bøker som kan hjelpe deg til å løse små og store utfordringer i hverdagen, og styrke relasjonen mellom deg og barnet ditt.

«Gi barna kjærlighet , mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så kommer manerene av seg selv!» Astrid Lindgren

Den populære Forstå barnet ditt-serien tar for seg barnets fysiske, psykiske, sosiale og intellektuelle utvikling.

Bøkene er skrevet på en lettfattelig måte med mange eksempler du vil kjenne deg igjen i, helt fra fødselen til tenåringstiden!

Evig aktuelt tema!

Anna Fiske tar for seg spørsmålene alle barn lurer på i Hvordan lager man en baby?: Hvordan kommer egentlig babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig? 

Svarene involverer forklaring om både sex og fødsel til nysgjerrige barn - ikke alltid like lett? Mange synes det er vanskelig og litt pinlig. En ting er sikkert, spørsmålene vil komme!

Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser Anna fiske helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den "tradisjonelle" måten eller ved hjelp av prøverør. Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir foreldre og barn et glimrende utgangspunkt for videre diskusjon. 

For barn fra 4 år og oppover.

Anna Fiske har også begått en annen herlig undrings- og faktbok om kroppen med sin populære utgivelse Alle har en bakside (2014).

Flere bøker av Anna Fiske finner du her


«Ærlig og fantastisk!» VG

Den prisbelønte barnebokforfatteren Anna Fiske har laget en fantastisk feel good-barnebok om tema som får voksne til å famle med ordene og barn rope «æsj, så ekkelt».

[...] Den siste setningen i boken sier alt: «Det er et under og så fint at du er du.»«Sjokkerende direkte» Dagbladet

Det er så elegant gjort, så stilig, lekende lett, varmt, humoristisk og intelligent. Denne må da gi Anna Fiske nok en pris.«Anna Fiske får det til å se enkelt ut» Periskop

Det er ingen liten bragd å balansere biologi, humanisme og humor på denne måten, men Anna Fiske får det til å se enkelt ut. 

BESTSELGER

Skrytetavle

Ny uke - nye muligheter!

Alle barn trenger ros og bekreftelse på at de får til ting. Det gir bedre selvtillit og tro på at man kan mestre nye oppgaver.

 Vanker det i tillegg en liten belønning etter fullført oppgave blir det kanskje ekstra stas å bidra på hjemmefronten!

Fyll inn ukens gjøremål på skrytetavla ved hjelp av tusjen som følger med!

Barneoppdragelse uten fasit

Mange tror at det finnes en fasit som gjelder for alle barn, men det gjør det ikke. Barn skal ikke ha den samme oppdragelsen, ikke engang søsken skal ha det.

Alle barn er født med et temperament, og i oppdragelsen er det lurt å være bevisst på dette.

I vanlige familier er foreldrene de beste ekspertene på egne barn. Poenget er at det ikke finnes en oppskrift, du må tilpasse oppdragelsen til ditt eget barn.

Fra Rakkerunger og Englebarn av Stein Erik Ulvund

NYHET

Ta sjansen! Selvtillitskoden for jenter

og

Du er god nok!

Selvtillitskoden for jenter er stappfull av tegneseriestriper, morsomme lister og tester, og historier fra jenter som finnes i virkeligheten. Men viktigst av alt: Den gir deg nøkkelen til selvtillit – hvordan du skal selvtillit, og hvordan du skal bruke den. Snart kommer du til å gripe dagen, takle utfordringer som du aldri kunne ha sett for deg, og ta sjanser som fører til store eventyr!

Har du noen gang ønsket at du var tøff nok til å prøve deg i et idrettslag, begynne med teater, snakke med en sur og skummel lærer, eller faktisk starte den dyrerettighetsgruppen du alltid har drømt om å stifte? Eller kanskje din liste over skumle ting ser helt annerledes ut. Uansett hva det er trengs det selvtillit. Det er det som gir deg krefter til å gjøre hva du vil.

Forstå tenåringen din!

Lars Halse Kneppe er psykolog og snakker med ungdommer hver dag om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting.

Hva tenker de på og hva er de opptatt av? Og hva trenger de fra foreldrene sine? Kneppe retter søkelyset mot både de negative og de positive sidene ved ungdomskulturen, hele tiden med en egen evne til å berolige oss foreldre.

God selvfølelse og mental styrke!

May-Bente Høiland-Lodes erfaring som lærer og lektor i pedagogikk er at ungdom mangler redskap til å takle utfordringene de står overfor i et samfunn med stadig høyere krav og fokus på vellykkethet, utseende og kropp.

Boka er et verktøy for ungdom, med morsomme øvelser og gode eksempler.

Slik kan de lære seg å sette grenser, stå for egne valg, sette seg mål og ikke minst forstå og mestre følelsen og verdien av å være fornøyd.