Det horrible hospitalet (Heftet)

Serie: Den onde greven 8

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Hostile Hospital
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
Serie: Den onde greven
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202558499
Alder: 9 - 12
Omtale Det horrible hospitalet

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix!

De tre stakkars foreldreløse Baudelaire-barna Violet (14), Klaus (12) og Sunny (baby) har pågangsmot og er uredde, men den grusomme Grev Olaf er hele tiden etter dem for å få tak i formuen deres.

Kjære leser,

Før du kaster denne forferdelige boken i bakken og løper så langt vekk du bare kan, bør du vite hvorfor. Dette er den eneste boken som forteller alt om Baudelaire-barnas miserable opphold ved Soviro Sykehus, og det gjør dette til en av de grusomste bøkene i verden.

Det finnes mange hyggelige ting å lese om, men ikke i denne boken. Mellom disse permene finner du bare slike ubehageligheter som en mistenksom butikkeier, unødvendig kirurgi, interkomhøyttalere, bedøvelse, hjerteformede ballonger og noen meget oppsiktsvekkende nyheter om en brann. Selvfølgelig har du ikke lyst å lese om denslags.

Jeg har sverget på å komme til bunns i denne historien og skrive den ned etter beste evne. derfor er det få som vet like godt som jeg at denne boken helst bør bli liggende på bakken, der du utvilsomt også fant den.

Med respektfull hilsen

Lemony Snicket

Til toppen

Andre utgaver

Det horrible hospitalet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Det horrible hospitalet
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Lemony Snicket:

Bøker i serien