Slutten (Heftet)

Serie: Den onde greven 13

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A series of Unfortunate Events - The End
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
Serie: Den onde greven
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788202558543
Alder: 9 - 12
Omtale Slutten

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix!

De tre stakkars foreldreløse Baudelaire-barna Violet (14), Klaus (12) og Sunny (baby) har pågangsmot og er uredde, men den grusomme Grev Olaf er hele tiden etter dem for å få tak i formuen deres.

Kjære leser,

Du ser nå på baksiden av denne boken, eller slutten på SLUTTEN. Slutten på SLUTTEN er det beste stedet å begynne SLUTTEN, for hvis du leser SLUTTEN fra begynnelsen av SLUTTEN til slutten på SLUTTEN, vil du komme til slutten på alt håp.

Denne boken er den siste i en serie av uheldige hendelser, og selv om du har kjempet deg gjennom de tolv tidligere bøkene, er det langt fra sikkert at du tåler slike ubehageligheter som en forferdelig storm, en mistenkelig drikk, en flokk ville sauer, et kjempestort fuglebur og en uhyggelig hemmelighet som handler om foreldrene til Baudelaire-barna, og nå er jeg ferdig. Du har sikkert mye annet å foreta deg, så hvis jeg hadde vært deg, ville jeg lagt vekk denne boken øyeblikkelig, slik at ikke SLUTTEN blir slutten for deg.

Med respektfull hilsen,
Lemony Snicket

Til toppen

Andre utgaver

Slutten
Bokmål Ebok 2018
Slutten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Lemony Snicket:

Bøker i serien