Boktips-krim-til-barn
Barn synes også det er spennende med krimbøker!

Det er ikke bare voksne som er hekta på krim! Detektivserier, mysterier og krimbøker for barn har blitt stadig mer populært.

Barn i alle aldre elsker å lese spennende og underholdende bøker hvor de kan være med å løse mysterier og krimgåter!

Her får du tips til populære krimbøker for barn i alle aldre. Både små og store barn vil kunne finne en krimbok som fenger blant disse bestselgerne!
 

Barnebøker - LasseMaja
Barnebøker LasseMajas detektivbyrå

LasseMajas Detektivbyrå.
Lasse og Maja driver et fremgangsrikt detektivbyrå i den lille byen Valleby. Der hjelper de politimesteren med å løse mange mysterier. Bøkene om LasseMajas Detektivbyrå er lettleste og spennende, og er veldig populære bestselgere! Passer for barn mellom 7 og 10 år.

Se alle bøkene om LasseMajas Detektivbyrå

 

 

Detektivbyrå nr. 2. Dette er en spennende og populær krimserie for barn skrevet av Jørn Lier Horst. Handlingen foregår i byen Elvestad hvor detektivene Tiril og Oliver sammen med sporhunden Åtto, påtar seg oppdrag i den lille byen. Har du barn i alderen fra 6 år og oppover er disse bøkene perfekte.

Se alle bøkene om Detektivbyrå nr. 2

 

 

 

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage


Mysteriene i Kråkeslottet barnehage.
Velkommen til Kråkeslottet barnehage, et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller. Dette er varme og trivelige bøker for barn i barnehagealder. Forfatter Lars Mæhles herlige barnehagekrim er en serie som også de voksne vil kose seg med under høytlesningen.

Se alle bøkene om Kråkeslottet barnehage

 

 

 

 


Jazz - en politihunds prøvelser.
Jazz er en liten hund som drømmer om å bli politihund.

Selv om han kommer fra en slekt med utstillingshunder og veskehunder er han overbevist om at han vil kunne gjøre en utmerket jobb som politihund.

Alle bøkene i serien om Jazz er morsomme og spennende høytlesningsbøker for barn mellom 6 og 9 år.

Se alle bøkene om politihunden Jazz

 

 

 

 

Detektivene på Torshov. Den bestselgende krimforfatteren Samuel Bjørk skriver endelig krim for barn!

Kim bor på Torshov i Oslo og går i sjette klasse. Når fotballkarrieren må legges på hylla grunnet en skade, bestemmer Kim seg for å starte en detektivklubb sammen med vennene Pølsa, Aryan og Heidi.

De har fast møteplass på tørkeloftet, kommuniserer på tvers av bygården via walkie talkie og får ofte hjelp av Den Store Detektivhåndboka. Detektivene på Torshov passer godt for barn i alderen 9-12 år.

 

 

Frøken Detektiv
 

Frøken Detektiv. Bøkene om Nancy Drew er fortsatt like populære og er blitt lest av generasjoner. Detektivserien er blitt modernisert og selges nå under navnet Nye Frøken Detektiv og Frøken Detektivs dagbøker. I de nye bøkene møter vi en mer moderne Nancy Drew, men hun har fortsatt de samme egenskapene som i originalbøkene. Flere generasjoner har vokst opp med de spennende bøkene og blitt bokslukere sammen med Nancy Drew.

                                                                Se alle bøkene om Frøken Detektiv

 

Nye Hardy-guttene
Hardy-guttene. De originale bøkene med de spennende historiene om tenåringsguttene Frank og Joe ble første gang utgitt på norsk i 1950. Flere av de klassiske titlene er fortsatt i salg, og det har kommet nye moderniserte utgaver tilpasset vår tid. Nye Hardy-guttene passer for alle over 9 år og Hardy Junior er serien for barn mellom 7 og 10 år. Det er lettleste og tøffe krimbøker hvor Hardy-guttene allerede på barneskolen løser sine første mysterier.

 

Se alle bøkene om Hardy-guttene