Skolestart

Skolestart er alltid spennende, uansett om barnet skal ha sin første skoledag eller begynne på et høyere klassetrinn.

Barn er ivrige og nysgjerrige på å lære nytt og lek er den viktigste aktiviteten for barn.

Det finnes mange flotte lek og lær-bøker på markedet, som er et godt og viktig supplement til all kunnskapen de får formidlet på skolen. Bøkene kjennetegnes ofte ved at det er spennende faktabøker om dyr og natur, farger, tall og bokstaver og temaer som matte og miljø. Dette er perfekte bøker for de som allerede går på skolen eller forbereder seg til skolestart.

Barn er forskjellige og det varierer veldig hvor langt de er kommet med leseferdighetene sine. Derfor er det viktig å velge gode barnebøker som passer barnets lesenivå og interesser, - det vil stimulere både lærelyst og leseglede!

Se på det brede utvalget vi har av lese selv-bøker og lek og lær-bøker i Barnas Egen Bokverden. Du vil helt sikkert finne bøker som passer akkurat ditt barn.

Blir kjent med bokstaver, tall og former!

I denne lek og lær-pakken får du tre bøker hvor tema er bokstaver, tall  og former. I tillegg får du et aktivitetshefte med mange klistremerker og oppgaver som utvikler ferdigheter når du skal lære å lese og skrive. En innholdsrik, leken og lærerik pakke som gir barna trygghet og motivasjon til å lære i ung alder, og hvor lek og moro står i fokus. En finurlig og gøyal måte å lære på!

En smart stoppeklokke som er perfekt til den viktige lesetreningen. En kul måte å oppmuntre barna til å lese litt ekstra, eller bare gjennomføre anbefalt daglig lesetrening. Klokka festes enkelt til boka. Batteri og bruksanvisning følger med.

Bli med i Leseløveklubben | Ingen bindingstid!

Midt i lesetreningen hjemme?

Abonner på Norges ledende lettlestserie for barn

Her får du gøyale og lærerike bokpakker for de ferskeste leserne!

Perfekte bøker til lesetrening!

 

 

Som abonnent i Leseløveklubben får du:

  • En flott velkomstpakke GRATIS*!

  • Spennende og lærerike bokpakker til knallpris rett hjem!

  • Ingen bindingstid - du trenger kun kjøpe én bokpakke, deretter kan du når som helst stoppe abonnementet

Les mer og bli abonnent i Leseløveklubben her!