Harry Potter

KUPP!

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og Halvblodsprinsen - Harry Potter og Dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

 

Vakre, illustrerte utgaver:

"Da jeg så Jim Kays illustrasjoner ble jeg dypt beveget. Jeg elsker hans tolkning av Harry Potters verden, og jeg føler meg beæret og takknemlig for at han har lånt talentet sitt til det!"
J. K. Rowling

                                                                            


Harry Potter er sjef. Det er sånn det er. Simsalabim.

Dagbladet

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et ted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Bok 2 i denne magiske serien, fortsatt nydelig illustrert av Jim Kay.

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom møter Harry nye prøvelser og plageånder!

Noen – eller noe – forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, mer utspekulert enn noensinne?Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!

Bok 3 i serien som har de vakre illustrasjonene til Jim Kay.

I 12 lange år ble den beryktede Sirius Svaart holdt fanget i det fryktede fengselet Azkaban. De sa han var en av de mest svorne tilhengerne av Mørkets Fyrste, Voldemort.

Nå har han rømt. Fangevokterne hørte Svaart mumle i søvne «Han er på Galtvort … han er på Galtvort». Kommer han for å ta Harry?

En fantastisk verden

Harry Potter er en serie med svært populære fantasybøker skrevet for barn og ungdom av den britiske forfatteren J.K. Rowling.

Ingen barnebokserie i verden kan vise til så imponerende tall. De sju bøkene i serien er solgt i mer enn 450 millioner eksemplarer og til 78 land!

Bøkene handler om den foreldreløse gutten Harry som går på «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom» og kampen hans mot den onde trollmannen fyrst Voldemort som tok livet av foreldrene da Harry var liten.

Elleve år gamle Harry Potter bor i et kott under trappen hos sine slektninger, de ekle Dumlingene. Han får plass ved den prestisjetunge «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom», ledet av den berømte trollmannen Albus Humlesnurr. Der får han vite at han er spesiell selv i trolldomsverdenen. De to elevene Ronny Wiltersen og Hermine Grang blir hans gode venner og hjelpere i kampen mot den onde Voldemort.

Serien har kommet i mange utgaver, også i fantastisk flotte illustrerte utgaver som gjør bøkene lettere tilgjengelig for yngre lesere.