Harry Potter


Harry Potter er sjef. Det er sånn det er. Simsalabim.

Dagbladet

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 669,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og Halvblodsprinsen - Harry Potter og Dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

"Harry Potter er sjef. Det er sånn det er. Simsalabim" Dagbladet!

 

Harry Potter - Fabeldyr

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder.

Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Heftet

En fantastisk verden

Harry Potter er en serie med svært populære fantasybøker skrevet for barn og ungdom av den britiske forfatteren J.K. Rowling.

Ingen barnebokserie i verden kan vise til så imponerende tall. De sju bøkene i serien er solgt i mer enn 450 millioner eksemplarer og til 78 land!

Bøkene handler om den foreldreløse gutten Harry som går på «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom» og kampen hans mot den onde trollmannen fyrst Voldemort som tok livet av foreldrene da Harry var liten.

Elleve år gamle Harry Potter bor i et kott under trappen hos sine slektninger, de ekle Dumlingene. Han får plass ved den prestisjetunge «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom», ledet av den berømte trollmannen Albus Humlesnurr. Der får han vite at han er spesiell selv i trolldomsverdenen. De to elevene Ronny Wiltersen og Hermine Grang blir hans gode venner og hjelpere i kampen mot den onde Voldemort.

Serien har kommet i mange utgaver, også i fantastisk flotte illustrerte utgaver som gjør bøkene lettere tilgjengelig for yngre lesere.