Jesperpus er kanskje den eneste katten i hele veren som får være med på skitur. I dag skal han og matmor helt til toppen av et fjell! Det synes Jesperpus er veldig spennende. Kanskje litt for spennende. For hva skal Jesperpus gjøre når uværet kommer og matmor forsvinner nedover lia og blir borte i snøfyken? Nå må Jesperpus være veldig modig!

Jesperpus har sin helt egen skog. Tigerskogen. Her kan han vasse, jakte og klatre i trær. Men ikke alle dyr vet at Tigerskogen er hans ...

En dag oppdager matmor Aina at Jesperpus er søkk vekk! Hun går inn på gps-en og ser at Jesper er langt hjemmefra, og når hun legger ut for å lete etter Jesper, skjønner hun at reven har fått ferten av katten... 

Det skal være gøy å lese!

Perfekte til lesetrening

Løveunge: Perfekte for barn som er i startgropa med bare en setning på hver side (ca. 4-7 år).

Min første Leseløve: For barn som har så vidt begynt å lese (ca. 6-9 år)

Leseløve: Bøker som gjør det moro med lesetrening. Bøkene passer for barn som gleder seg over å lese en hel bok selv (ca. 7-11 år).

Første bok i det som utviklet seg til Leseløve-serien ble gitt ut i 1987.  Foreldre og barn, lærere og bibliotekarer bruker bøkene i en av Norges mest populære lettlestserie for barn. Det har blitt solgt over 1 millioner Leseløver siden oppstarten! Bøkene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. De varierer i lengde, innhold og sjanger, og er rettet mot barn på ulike alderstrinn.

Enkel tekst og morsomme illustrasjoner er viktig for at barna skal få mestringsfølelsen og synes det gøy med lesing. Kos dere med det første ordet som blir stavet, den første setningen og ikke minst stoltheten over å ha lest en hel bok alene!

Du kan lese mer om Leseløver her

Bli abonnent

Midt i lesetreningen hjemme?

Vet du forresten at vi du kan bli abonnent på Løveunge og Leseløve?

Som abonnent på Løveunge eller Leseløve

  • får du en flott velkomstpakke!
  • mottar du spennende og lærerike bokpakker til knallpris rett hjem!
  • har du ingen bindingstid!

Les mer og bli abonnent i Leseløver her