Vakker godnattbok, SPAR 180,-

Snart sover du

og

Praktfull bildebok!

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.

Søvndyssende eventyrbok! - sovesuksessen du ikke bør gå glipp av!

Med Den lille kaninen som så gjerne ville sove reddet Carl-Johan Forssén-Ehrlin kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Boka gikk sin seiersgang over hele verden, og her kommer oppfølgeren! Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne ville sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Bakerst i boka finner du tips og råd fra forfatteren.

Tradisjonsrike barnesanger!

Esken inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. Hvert sangkort er et lite kunstverk som kan brukes fra spedbarnsalder.

Hele serien!

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og halvblodsprinsen - Harry Potter og dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

 

Herlig hobbybok!

Her lærer du å trykke, brodere, sy og pynte i en fantastisk hobbybok stappfull av tips til ting du kan lage og gjøre. Samtidig lærer du om materialene som brukes – hvordan maling får farge, hvor papir kommer fra, hvordan vi lager filt, og mye mer ...

Barnas bakebok

I denne boka lærer du å lage alle mulige lekre godsaker fra små og store kaker til brød og mørdeig. Oppskriftene får du her, og boka viser deg hvordan du går frem steg for steg. Ta over kjøkkenet og bak!

My little Pony - Prinsesse Luna

Les om hvordan Twilight Sparkle kom til Ponyville og traff bestevennene sine!

Twilight Sparkle er en flittig ponni som studerer magi, og har prinsesse Celestia som lærer.
Like før sommersolfeiringen snubler hun over et gammelt sagn som forteller at den onde merra i månen vil vende tilbake og bringe med seg evig natt. Alle andre tror at legenden bare er oppspinn, helt til den går i oppfyllelse. Twilight gir seg i kast med et forunderlig eventyr som viser henne at vennskapets kraft er sterkere enn noe annet!

My little pony

Kjenner du de små, søte og fargerike ponnifigurene fra My little pony-universet? Her får du en rosa drøm av en bok som forteller deg alt du trenger å vite om dine favoritthester, forslag til de søteste bursdagsselskapene, fakta om ponniene og ponnitips. I tillegg kan du lese om den mystiske Everfree-skogen og alle de andre som bor i Ponnyville. En fantastisk håndbok til et eventyrlig univers.
  • Gjelder så lenge lageret rekker