Skolestart for Bukkene Bruse!

De tre bukkene Bruse har fått brev om at de må begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor – og det er ikke hvem som helst!

Her finner du alt som skal være med i en aktivitetsbok, til og med 60 klistremerker!

Her kan du sette hale på rektoren, lær å tegne den lille bukken, rette matteprøven til rektor Troll og hjelpe bukkene med å finne guttedoen – uten å støte på Æljkua. Morsomme og akkurat passe utfordrende oppgaver til alle Bukkene Bruse-fans.

  • Finn fem feil
  • Labyrinter
  • Prikk til prikk
  • Bildekryss

Hvor er Trollet?

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt og lokker med vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet? 

De tre Bukkene Bruse er ute på nye eventyr til glede for store og små.

Bak klaffene dukker det opp små og store figurer - som skaper nye, små historier. Boka er laget av solid kartong, og tåler å leses igjen og igjen!

  • Sprelske og fargesprakende bilder.
  • Kjempemorsom tekst.
  • Gøyale overraskelser under klaffene

Alltid skal det være noen som ødelegger moroa, og denne gangen er det Trollet! Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt. "Badeland - 200 meter" står det på skiltet. Bukkene synes Badeland høres fristende ut, og spesielt den lange sklia. Men hvem er det som irriterer seg over all trippingen?

På vei til setra får bukkene Bruse øye på et nytt skilt. Badeland! Det høres mye morsommere ut enn setra! Da slipper de jo det dumme trollet under brua også. Eller gjør de det? En moderne klassiker i ny utgave til glede for de yngste leserne. Med mange gøyale klaffer å åpne!

TIPS

Bukkene Bruse lager rumpebrann!

Riksteateret skal ut på turne med Bukkene Bruse! Bok nummer to i serien om de tre bukkene, Bukkene Bruse vender tilbake (2014), har blitt til den elleville forestillingen Bukkene Bruse lager rumpebrann.

Nærmere 110 forestillinger skal nå spilles over hele landet til glede for alle små og litt større Bukkene-entusiaster. Les mer om forestillingen her

Fra Karsten og Petras verden!

Plysj med pysj - Frøken Kanin i koffert

Verdens søteste Frøken Kanin

I denne kofferten finner du nydelige Frøken Kanin fra Karsten og Petras verden. Hun er i deilig plysj, er 19 cm høy og du kan ta av og på den fine pysjen hennes. Kofferten måler 19 x 15 x 8 cm.