Barnas Egen Bokverden

Gode tilbud!

TOPP KVALITET!

Kardemomme by sengesett, str. 140 x 200 cm.

Herlig Kardemomme by sengesett!

Deilig sengesett fra Turiform i ekstra fin bomullskvalitet som lukkes med praktisk glidelås. Settet har nydelige motiver fra Egners verden, og Kardemommeloven er trykket på det tosidige putetrekket. Dynetrekket måler 140 x 200 cm. og putetrekket 50 x 70 cm.

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 669,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og Halvblodsprinsen - Harry Potter og Dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

"Harry Potter er sjef. Det er sånn det er. Simsalabim" Dagbladet!

 

Ny serie!

Min magiske mamma og meg

Ellas mamma er veldig glad i å trylle, for litt magi kan gjøre hverdagen så mye enklere. Men alt går ikke helt etter planen ... Når hun er tom for melk, prøver hun å trylle fram en liter melk, men ender opp med en ku på kjøkkenet.

For jenter 6-11 år

Min magiske mamma og verdens beste bursdag

Ellas mamma er veldig glad i å trylle, for litt magi kan gjøre hverdagen så mye enklere. Men alt går ikke helt etter planen ...  Å trylle en bursdagskake er da ikke vanskelig, men hvordan få den til å slutte å vokse?

Bestselger!

Snart sover du

og

Praktfull bildebok!

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.