Barnas favoritter

Barnas favoritter

Barn får ofte sine favoritter som de blir knyttet til og glade i. Barnebøker som kan leses om og om igjen. Mange barn kjenner seg igjen i disse hverdagshistoriene som tar barna på alvor, noe som føles trygt og godt. Ofte er det kjente og kjære figurer barna blir opptatt av. Figurer som opptrer ikke bare i bøker, men som de kjenner igjen fra film og tv.

En av de aller mest populære for de minste nå er Peppa gris. Denne knallrosa grisen som bor sammen med Mamma gris, Pappa gris og broren Georg. Bøker med dyr i hovedrollen appellerer, og den gule valpen Tassen er en av bestselgerne hvert eneste år.

Veldig mange små sjørøverne vil ha bøkene om Kaptein Sabeltann, og mange hestegale elsker bøkene med hele universet fra My Little Pony.

Mummitrollet, Lille My, Snusmumrikken og alle de andre vennene i Mummidalen har vært en favoritt i generasjoner, og det samme har bøkene om Albert Åberg og Mamma Mø ­– verdens kuleste ku.

Brannmann Sam er også en favoritt, og det samme er bøkene om Karsten og Petra.

Uansett hvem som er ditt barns favoritt finner du dem i Barnas Egen Bokverden. Ditt barns favoritt gir et perfekt utgangspunkt for innføring i bøkenes verden og grunnlag for leseglede og leselyst.