Bestselgere - topplister til inspirasjon!

Hvilke barnebøker og ungdomsbøker er mest populære?

Topplister over alle bestselgere i Barnas Egen Bokverden

Topplister til inspirasjon!

Her har vi samlet våre bestselgere i topplister for deg

Du finner topplistene over barnebøker i de forskjellige aldersgruppene og i populære sjangere, i tillegg til populære pakker og produkter.
 

Hva vil barna lese?

Flere klassikere holder seg til stadighet på bestselgerlistene, som for eksempel Thorbjørn Egners og Astrid Lindgrens barnebøker. Barnas favoritter som Mummitrollet, Kaptein Sabeltann, Albert Åberg og Tassen går ikke av moten! Nye barnebøker med populære figurer som Babblarna, Brillebjørn, Bukkene Bruse og Peppa Gris er selvfølgelig også med.

 

ABC og 123, spesielt mattebøker + barns utvikling og selvtillit for barn og unge er også temaer som er viktige for foreldre og barn, og som aldri går av moten.
 

Hvordan få ungdommen til å lese?

For de eldre gjelder fortsatt Harry Potter (som feirer 20 år i år!) og andre populære serier som Amuletten, Detektivbyrå nr. 2 og Gutta i trehuset. Leser man én bok i en sere er det lett å bli hekta - og man vil gjerne lese alle! Et godt tips til alle foreldre som leter etter noe som får de eldre barna til å lese mer : )

 

Leseglede betyr leselyst

Start allerede med kosestunden på fanget for et godt grunnlag før barnehage- og skolestart. Barnesang er et godt tips til kos sammen som gir stimulering til den første læringen.

God lesing!